CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 27 mei 2013

Dag 245 Visite

Hello Sunshine!

Wat een weertje vandaag, he? Tjongejonge, das weer wat anders dan alleen maar grijze luchten en regen! Ik hoop dat je heerlijk genoten hebt vandaag, maar dat kan eigenlijk niet anders. Zonnekoning van me! En hoest met Bep, is ze vandaag weer commando gegaan? 


Ik was gisteren bij tante Krista en de boyz. Vrouwtje was naar Amsterdam en ik kon niet mee. Eigenlijk had ik best zin in een chilldag voor me, myself and I, maar ja, Vrouwtje meende dat ik niet alleen kon blijven. Had me best lekker geleken, beetje kastje kijken (Animal Planet!), hapje, drankje, nageltjes lakken. Maar goed, ik ging dus naar Hops City, ook leuk.


Je ziet het, alles is vastgelegd. Zelfs dit ubergenante moment. Privacy, please!! Tja, tante Krista wilde graag aan Vrouwtje laten zien dat het goed ging. Tuurlijk ging het prima. De heren hadden zelfs ruzie! Om mij, ze wilden mij allebei uitlaten. Niet nodig mannen, gewoon om de beurt. Ik ben net Salomon he, alleen wil ik wel graag in een deel blijven, dus gewoon om de beurt het riempje pakken.


Hier waren de mannen bezig met de Nintendo of zoiets, boeide mij niet zo, ik keek liever tv. Over dinosauriƫrs, hartstikke interessant! Vandaag heb ik dus een lambaldag gehad en morgen ga ik naar tante Anita. Druk druk!

Goed idee, om de minigans Lente te noemen. Sneeuwvlokje is misschien ook leuk. Alleen mogen de sneeuwvlokjes gerust nog heel lang wegblijven, december 2015 is vroeg genoeg. Enne, als je naar Britt knipoogt, wil je dan ook namens mij even naar haar wuiven?

Dag dag lieverd, geniet van je dag morgen, het zonnetje gaat weer schijnen! Heb nu al zin om je te lezen...
Kuzzzzzzzzzzzzzzz, je Anne

1 opmerking:

  1. zoo Anne jij bent dus een echte bofbips!!! vechten wie jou uit mag laten en oppassers genoeg!!!!erg van het weer genoten vandaag... duiten...(te warm) naar binnen enzenz ach zo blijf je bezig!!! en... nu lekker uitrusten !!! tot ziens

    BeantwoordenVerwijderen