CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 2 mei 2013

Dag 227 Incognito

Lieve Zomerkoning van me,

dat was idd een superidee om onze hunniemoen nog even uit te stellen. Eerst bijtanken en dan gaan we, tante Trui en frietekes, here we come! Hoe vin je mijn vermomming? Ik werd er best een beetje moe van, de hele tijd dat gesmiespel achter m'n bips: kijk, daar heb je dr, das Anne-Maxima! Lieve mensen, een beetje privacy ajb!

Vrouwtje heeft de fysio gesproken, midden juni kunnen we terecht. Dan zal ik meteen ons plannetje met hem doorblaffen. Hem moeten we hebben, hoor, hij heeft magische handjes! Echt waar, staat op de compu van Vrouwtje en dan is het zo.

Enne, oma Sterre doet natuurlijk mee met Vlinder & Hommel. Als Queen Granny hoort ze bij de Royal Family, dus tuurlijk doet ze mee. Binnenkort maar eens een managementteamoverleg plannen. Misschien moeten we dat maar eens bij de concurrentie doen, kunnen we een oogje in het zeil houden. O, heb net nog een briljante brainwave! Een duft-tuin! Allemaal lekker ruikende bloemetjes, is ook fijn voor de bijtjes en zeer relaxend. Dan denk je zomaar dat je kunt vliegen.

Ik knor weer verder amour, dromen over Vlinders & Hommels.....

xx van je QA

3 opmerkingen:

 1. blij blij blij laat het feest maar komen!!! ik moet (haha) ff een weekje mee op pad naar Drenthe en laat snel weer van me horen!!!! suk6 met de voorbereidingen!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je vermomming is super! :-) Inclusief de armbandjes. Hmmm ja, ik ga alvast nog eens van die frietekes proeven ondertussen ::-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je ziet er echt geweldig uit zeg ♥♥


  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen