CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 27 maart 2013

Dag 191 Boel in Love Tour

Hallo lieve Amor van me,

je slaat de spijker precies op z'n kop! Vrouwtje heeft tante Maddy al een paar links van zwaar schattige Fransoosjes gestuurd, die gaat tante Maddy heel subtiel op de compu laten staan als haar Ronald-Lex voorbijkomt. En een tour d'amour leek me ook een heel goed plan. Dan gaan we ook meteen bij oom Harald van tante Conny langs, daar hebben we ook nog een taak te verrichten. Je gaat toch wel mee, he? Mogen de ezelzusjes ons transporteren. Lijkt me tof!

Wat ook nog een argument is, is dat we heel nuttig zijn. Jij bijvoorbeeld als opzichter- en tuinbull. Ik kan in de bewaking ingezet worden en ik ben ook een goede troostbull. Als Ronald-Lex zich bijvoorbeeld op z'n duim hamert, dan kun jij 'm uitleggen hoe het moet en ik kan 'm knuffen. Maar misschien denkt oom Ronald wel dat wij de allerleukste bulletjes zijn en dat er geen een ooit aan ons kan tippen. Dat snap ik wel, maar toch, oom Ronald, geef ze een kans! Ze zijn ook echt heel leuk, hoor!

Wat is onze Casa Romantica mooi! Okay, er zijn wat aandachtspuntjes, maar vinnumzoleuk... Ja, rode luiken! En de Casa zelf? Ik dacht aan babyblauw... met witte stipjes! Je zusjes zijn net interieurstylistes, net als Jan de Bouvier. Bloemetjes: topidee, gouden stoelen: yes!! Like a lot!

Ik ben vandaag weer naar tante Anita geweest en ik ben weer reuzemoe, maar ik wil nog zoveel blaffen... Hoe vind je m'n rozet? Ik ben er zo blij mee, lievelievelieve tante Carin, heel erg bedankt! Kun je vangen tante Carin? Er komt nl een bullenknuf aan, vangen!! Tralala.....

En van jou en Essebes hadden we ook zo'n vetkoele pos, waren we helemaal vergeten jullie te bedanken. Sorry hoor... We zijn er heel erg blij mee, Vrouwtje gaat een goed plekje vinden voor de roos. Zwijmel...

Van tante Anita mocht ik vandaag trouwens bij het huis blijven. Vinnikleuk, dan kan ik alles mooi bijhouden. Hoefde ik ook niet uit te breken. Als ik ergens niet uit kan breken, dan kan niemand het, volgens tante Anita. Koel, he?

En dan nog een dingetje en dan ga ik echt snurken. Hoe vind je dit shirt? Heeft Vrouwtje vandaag gezien, dit ben ik! Ik ga echt klagen hoor, tis een inbreuk op m'n portretrecht. En dan hebben ze ook nog een fout gemaakt in de tekst. Dat moet CUTE zijn, mensen!! Tsss.....Enniewee, ik ben ervantussen, dag dag lieverd!
Je enige eigen Portretje xx

3 opmerkingen:

 1. owww anne wat zie je er weer prachtig uit ...mooie corsage ook

  wat heb je het toch allemaal druk met regelen, owww je zult wel flink moe zijn

  knuffiesssss jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je shirt liefie........daar staat mijn naam in...dat zegt me dus al heel wat heSTER, je shirt is ♥
  En je corsage, wat ben je ook een knappie he.
  Hoop dat het charme offensief voor Ronals-Lex werkt..anders moet je toch een keer alive er naar toe lieverd...tis niet anders whaaaaaaaaaa.
  dikke knuffies en ik hoop dat je vanacht weer lekker bij getankt hebt met slapen.
  Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ...die Ronald-Lex weet niet wat hem overkomt, ik had hem al wat smelt plaatjes laten zien en al meerdere keren verteld hoe leuk Bjorn en Anne wel niet zijn..helaas zijn mannen daar niet zo gevoelig voor blijkbaar, althans Ronald-Lex is dat dus niet...hahaha. Hij vind twee katten wel genoeg...voorlopig (dat zei hij er dan wel weer bij...LOL), ach ik blijf hem gewoon lekker bestoken en dochterlief doet ook lekker mee...hihihi arme Ronald-Lex
  Wel lief hoor dat je zo meehelpt!! xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen