CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 22 december 2013

Bijna Kerrustmis

Lieve Santa van me,

Ik snap het wel, hoor. Iedere dag hetzelfde tiepelen is niet zo fijn. En wij denken toch wel aan elkaar. Daarvoor hebben we de briefjes niet nodig! Iedere avond, als ik onder het dekbed van Vrouwtje duik en mijn oogjes dichtdoe, denk ik aan jou. Jij ook aan mij? Dan zijn we weer even saampjes.

Heb jij het ook druk met de Kerrustvoorpret? Op de training doen we al aan vuurwerkoefeningen, nix an! Die cd vind ik prima, maar als die keukenmeiden beginnen te gillen, dan vind ik het wel best. Aju, naar huis! Wel leuk, er wordt een heel parcours opgezet. Dan kun je langs paaltjes hobbelen, en eroverheen en deze tunnel ligt er ook. Die is wel heel tof! Eerst vond ik 'm heul eng, maar nu issie appeltje eitje, ik ren er zoef! zo doorheen. Ik kan ook 'm ook laten rollen en.... Ik kan er dus ook op. Stoer he? Mag natuurlijk niet, maar ja.... Wel leuk!

Heb jij al Kerstpressies gekregen? Ik heb een hele fijne Nylabone gekregen en vandaag ook nog een bontsabbelding. Van Chaos! We zouden daar vandaag op kraamvisite gaan, bij Mara, het nieuwe zusje van Chaos, maar hij was aan de dunneritis. Vrouwtje is wel gegaan, maar ik ben thuis gebleven. Geen spetterpoep voor mij! Lief he, ik heb dus wel een speeltje gekregen. Vrouwtje ook nog van alles, we zijn echt verwend.

Dag liefje, tot heel gauw! Je t'aime beacoup!

Au revoir & bon Noel! xx Je Anne

1 opmerking:

  1. Oh wat is het toch altijd veel fijner om dingetjes te doen die niet mogen :-) maar ik vind jou wel superstoer daar zo bovenop de tunnel! Fijne feestdagen voor jou en je vrouwtje en ook voor je lieve vriendje en zijn dierbaren! x

    BeantwoordenVerwijderen