CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 8 november 2013

Dag 399 Gevonden!

Lief!

Het heeft even geduurd, maar we hebben het zonnetje gevonden! Helemaal hoog, boven de wolken. Vrouwtje heeft haar zelf gezien. Maar ja, dan moet je wel in een vliegtuig, om het zonnetje te zien. Daar heb ik niet zo'n zin in, jij? Als we nu eens heel hard gaan blazen naar boven? Om de wolken weg te blazen? En anders trek ik m'n frenchie-trenchie weer aan en dan gaan we de zonnedans doen!

Hoe vind je m'n nieuwe trui? Heb ik van Vrouwtje gekregen, zit lekker! Weer eens wat anders dan rood, toch? Wel raar, trouwens, dat ze bij Haa-en-Em mij niet gevraagd hebben voor de fotoshoot. Maar ja.

Vanmiddag had ik bezoek, hartstikke leuk! Heerlijk geknufd. Zo jammer dat Vrouwtje zich er de hele tijd mee bemoeide. Ze deed net alsof hij voor haar kwam, nou echnie!

Zooooooooo.... ik ga er vantussen. Jullie hebben een feestweekend, he? Leuk! Heel veel plezier gewenst moppie. Geef je de feestvarkentjes een dikke knuf van mij?

Groetjes!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je Anne-Scandinavia

4 opmerkingen:

 1. hahaha wat zie je er prachtig mooi uit anne ...... en laat het vrouwtje maar denken... jij weet beter voor wie de visite kwam

  knuffies jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Owwww wat een blitse trui is dat!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou best gek ja dat ze jou niet gevraagd hebben voor een fotoshoot. Het staat je zeker goed, al moet ik zeggen dat ik je natuurlijke look mooier vind. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och dat vrouwtje toch!! Ik zal een keertje, helemaal voor jou alleen, op bezoek komen :-) Je bent heel erg mooi met je nieuwe trui, bij H&M weten ze niet wat ze missen!

  BeantwoordenVerwijderen