CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 6 juni 2013

Dag 255 Lekker

Lief Hommeltje van me,

wat leuk dat je een hommelmaatje hebt! Ze lijkt me reusachtig lief, hoewel jij natuurlijk voor mij the only & only bent!

Al zeg ik het zelf, ik ben hartstikke goed bezig voor Vlinder & Hommel. Ik ben vast begonnen aan de selectie voor onze spijskaart. Tot nu toe heb ik Desperadobier gecheckt, wat mij betreft magtie op de kaart, lekkerrr! Ook heb ik tomaatjes gesampled, vond Vrouwtje iets minder geinig, want het was eigenlijk haar bakje. Maar ja, Vlinder & Hommel gaat voor, dat snapte ze ook wel. Ze vond het ook leuk om mee te doen, dus ja, dat mocht wel van me. Ook de tomaatjes zijn goedbevonden. Wat vind jij van komkommer? Ik vind er niet veel an, zal wel best lekker zijn in een salade, maar zo uit het pootje - nee, dank u.

Aanstaande dinsdag gaan we naar mijn fysiejojo, dan blaf ik eea meteen met hem door. Super dat de dames on board zijn! Een tweebeners-bso, helemaal goed. Wat denk je van een ballenbak? Met warm weer met water, kunnen ze mooi afkoelen, die tweebeners. En Sterre achter de kassa, jes!

Heb je lekker genoten van het zonnetje amour? Ik was weer tante Anita, ik heb de hele dag mijn koelband omgehad. Ik vond het toch wel wat aan de warme kant....

Dus je snapt, ik ga weer bijtanken, ik heb de bank voor mezelf, want Vrouwtje gaat zometeen weer in de knoop liggen. Zij liever dan ik!

Dag lieverd, tot morgen! xx Je Anne

2 opmerkingen:

  1. Owwww aan het bier en de tomaatjes hihihi.
    Nog effies en we zien je voorbij komen met citroen en tequilla hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha ik achter de kassa!! ik heb de fijne kneepjes van mijn baasje geleerd en ik vind een waterpartij dus nix dus ben op mijn plaats heerlijk van het mooie weer genoten!! jullie ook? xxSterre

    BeantwoordenVerwijderen