CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 17 augustus 2013

Dag 327 Kringen

Hallo wolkenmeester van me,

heb je een fijne dag gehad? Heb je nog wolkjes gekeken vandaag? Ik heb het heul druk gehad! Wij zijn eerst naar de training geweest, daarna zijn we doorgetufd naar Omaatje. Vrouwtje heeft daar gegeten, ik kreeg weer eens nix. Heel jammer.... Had best een pannenkoekje gelust. Omaatje had zelf jam gemaakt, nom! Denk ik he... Weet het natuurlijk niet.

Vrouwtje had weer koopzin, dus zijn we maar weer eens naar de kringloop geweest. Voor haar doen had ze heel weinig meegenomen deze keer. Ik heb nog wel wat dingen aangegeven, zoals deze fijne poef en de poppetjes die op de blauwe bank zaten. Maar nee, mislukt. Deze keer wilde niemand mij kopen, ben alleen uitgebreid geknuft door iemand die honden wel eens knipt. Ze vond me heel leuk! Logisch, natuurlijk.

En daarna zijn we nog naar Tante Nel gegaan, dat is de zus van Omaatje. Daar hebben de dames heul lang zitten kletsen en heb ik een tuk gedaan. Ben ook wel geknuft en heb ook een poging gedaan om bij de koekjes op de tafel te komen, ook niet gelukt. Zucht. En daarna...... hebben we Omaatje thuis afgezet en nu lig ik einduluk op m'n bank. Rust!

Wij snappen wel dat Essebes iebelig werd van zo'n zweeftiep. De knoop- & strikjuf van Vrouwtje is dat helemaal niet, hoor! Das een heel gezellige dame met beide pootjes op de grond. Behalve als ze de kaars doet, dan weer niet.

Maar goed dat jij bij het hoog bezoek was, heb je mooi weer een vooroordeel uit de wereld kunnen helpen. Vrouwtje kende wel iemand, formaat Churchill, ook met Engelsjes. Deze Churchill was wel wat aan de dikke kant (ahum, veul te dik!) en nogal langzaam. En zijn Bullen ook! Ik denk toch wel dat het klopt dat baasjes & beessies op elkaar lijken. Soort zoekt soort, toch? Hihi, en jullie zijn allebei niet lui en dik.... Helemaal niet! Van Fransjes zeggen ze trouwens dat we eigenwijs zijn. Klopt totaal niet!!

Liefje, ik snurk gauw weer verder. Hele fijne & zonnige zondag gewenst,
kussie! A

3 opmerkingen:

 1. mmmm vrouwtje doet weer eens niet luisteren naar je he!!!
  mmm zouden er ook cursussen zijn voor baasjes vraag ik me nu af

  als jij een poefje wilt dan moet madam toch een poefje krijgen

  lieve mirjam ook jij een knuf ha ha

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je had weer een drukke dag dus!!! met omaatje en pannenkoeken en de kringloop !! fijne rustige dag morgen X Freule

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo ik ben er weer en helemaal bij gelezen!!
  Wat heb ik mijn Boel in Love vriendjes toch gemist zeg...dat ik niet kon interneppen in Denemarken vond ik niet zo erg, is best wel fijn even afstand nemen en 'verplicht' andere dingen doen, maar ik heb wel boel veel aan jullie gedacht hoor en jullie gezellige verhalen enorm gemist!! Ook hebben we daar best veel Anne lookalikes gezien, waar we (Malou en ik) mee gingen knuffen zodra we de kans kregen! Ik wil jullie ook bedanken voor de superleuke en lieve post....een koning Poedelaward, ik ben enorm blij met het leuke boekje en de lieve tekst voorin!! Héééééle dikke knuf (ook voor vrouwtje en Essebes natuurlijk!) xxx...Maddy

  BeantwoordenVerwijderen