CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 7 augustus 2013

Dag 317 Tada!

Amour!

We doen de onthulling in twee delen! Tante Pos is ons gelukkig goed gezind, want mijn tweede pakketje is binnen! Alleen moet mijn assistente / typiste zo weg en hebben we nu even geen tijd voor een demonstratie en foto. Dus! Hierbij een Insta-Anne met nieuwe koelband! Was echt heel lief, ze hadden 'm vorige week donderdag al op willen sturen zodattie met die hele hete dag in de bus zou liggen en hij meteen om m'n nekkie kon. Had Vrouwtje het bericht toch gemist...... Na! Maar superservice hoor, van Arvid en konsorten. Superlief! Ben dr helemaal mee in m'n nopjes. Van een kant wel jammer, mooi geen biefstuk voor mij. Tss.

Super dat Essebes gebullebakt heeft tegen die poedellady, want dan kan natuurlijk echt niet zeg. Idd, tis 2013, we zitten niet meer in de Middeleeuwen! Of hadden die arme poedeltjes soms zelf naar de bestemming moeten lopen? Maar Essebes is vast heel overtuigend, komt helemaal goed met de Poedelprijzen. En anders komen we gewoon een tandje, ahum een handje helpen. toch?

Wat een megakoele post had jij gisteren, slim!! Want natuurlijk wil je wel een oogje in het zeil houden, das logisch. En om nou iedereen de hele tijd achterna te lopen, nee.......... Nix ervan! Wij hebben ook nog even gebraind, wat dacht je van een uitkijkpost? Die past misschien wat beter bij je hoge positie. En dan kun je in een oogopslag iedereen in de smiesjes houden. Lekker happie & drankje erbij. En als je naar beneden wilt, dan roetsj je lekker van de glijbaan. Leek ons een goed plan.

We hebben gauw een blik geworpen op de verslagen van de Kidzzzz Day, superleuk! Je knuffende foto hebben we natuurlijk al bewonderd, zo fijn dat je zo gigagenoten hebt! Schatje..... Geef je een dikke knuf aan je eigen hartje? Want we zijn zo blij dat jij en je hartje er nog steeds zijn!

Knufffffffffffffffff....................
Je Anne & Vrouwtje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten