CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 4 december 2013

Dag 421 Pakjes

Lieve Winterkoning van me!

Moet je eens kijken, de Sint is geweest! Met een hele grote pakjesauto, twee zwarte Pieten waren er voor nodig om deze giga-pakketten eruit te tillen. Ik ben er expres bij gaan zitten zodat je goed kunt zien hoe groot ze wel niet zijn. En weet je, ik had m'n pumpsjes niet eens gezet. Dus ik moet wel heeeeeeeeel lief zijn geweest!

O ja, een winterslaap lijkt me ook wel wat. Lekker de hele tijd onder het dekbed van het Vrouwtje, knorren! Af en toe een lekker hapje van het Vrouwtje, nomnom, brokkies op bed! Hoe is het met jou, heb je nog fijn gesnurkt? Ikke wel, niet onder het dekbed, maar in m'n bepstee, tegen de verwarming aan. Heel fijn!

Gisteren heb ik toch niet echt uitgerust. Het was te gezellig bij tante Nieta en ik wilde toch wel erg graag mee met de boswandeling. Ik doe het hartstikke goed, ik kan nog net niet in m'n eigen hokkie in de bus springen, maar dat lukt me binnenkort vast! En ik ga heel braaf klaar zitten voor tante Nietje, zodat ze me op m'n plek kan tillen. Dat doen ze lang niet allemaal, hoor. Vrouwtje trots!

Nog een nachtje slapen liefje en dan is de Sint er, gezellig! Wij waaien morgen naar de neeffies, dan gaan we met z'n allen vieren. Ik ga gauw nog even wat SintenPiet liedjes blaffen en daarna snurk ik weer verder.

Dag dag liefje, dikke smakkerd van je Pakjesbull Anne

2 opmerkingen:

  1. wowww anne wat een flink pakket zeg.... wat kun jij je toch goed gedragen zeg topper..... ik wens je morgen een fijne sint

    liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is wel duidelijk he dat je altijd lief bent anders had je niet zo'n groot cadeau gehad. X

    BeantwoordenVerwijderen