CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 25 september 2013

Dag 359 Prooi

Hallo liefje!

Heej, wij hebben de hoedjescontest helemaal gemist! Ben wel heel benieuwd wat de dames ingestuurd hebben. Die petfles klinkt al heel koel en milieuvriendelijk!

Lekker gepoedeld gisteren? Vandaag is het er geen weer voor, brrr.... Ik lig nu lekker warm tegen het Vrouwtje aan, fijn kokkoenen! Goed dat Sterre weer van de kakkederrie af is, das nooit fijn. En als je dan ook nog light moet eten.... Datkanechtniethoor!

Wij waren vandaag op bezoek bij tante Marie-Jeanne, moet je m'n prooi zien! Hij smaakte heerlijk, net als het kleedje. Daar zat ik per ongeluk ook op te sabbelen en dat mocht dan weer niet. Zo jammer... Ik heb ook nog gecouchsurft, jiehaaaaaaaaaaa!

En jaaaaaaaaaa, alweer bijna 365 dagen Boel in Love! Bijzonder, he? Ben ook wel benieuwd wat onze volgers vinden... Denk dat we het wel horen, denk je ook niet?

xx schatje, tot morgen weer!
Je Surf-Babe

4 opmerkingen:

 1. gecouchsurft .... ik zie het al helemaal voor me hahahaha
  En wat lullig joh dat je niet aan kleedje mocht sabbelen ;-)

  Jullie volgers .... die zouden niet zonder jullie kunnen. Is dus te hopen dat er na die 365 dagen nog meer dagen volgen!!!!

  Kokkoen ze x x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha..kill en attack het mega knuffelbeest jij stoere dame!! Mooie kleedjes zijn natuurlijk een nono, dat snap je. Ik kan en wil jullie lieve, lollige, schattige, hilarische en ontroerende verhalen echt niet missen hoor...hoop van harte dat het nog een poos door mag gaan!! xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gek op elk berichtje van Boel in Love. Geen Boel in Love is maar half geblogd :-) En hé, die prooi is echt wel groot genoeg om op te sabbelen niet? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. woehoeeeeeeeeeeeeeeeeee die had je ff mooi te pakken en het kleedje ook whihii

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen