CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 12 september 2013

Dag 353 Slaaaaaaaaaap

BjorndeBouwert!

Hoe is het vandaag gegaan met de timmermeneer? Snapte hij je blafwijzingen? Fijn dat je het raampje laat aanpassen. Samen onder een dekentje naar de regendruppels of naar de vallende sterren kijken lijkt me razend romantisch, maar dan wel als die druppeltjes buiten blijven. Doe je goed hunniebie!

Ik ben een beetje moe..... Ben vandaag weer naar tante Anita geweest. Was reuzeleuk, alleen had ik een bietje mot met een Jakkie. Pas aan het einde, toen iedereen naar huis ging. Die moeten natuurlijk allemaal uitgeblaft worden en ja.... toen ging het ff mis. Tante Anita was best onder de indruk, ik laat echnie de kaas van m'n brokjes eten!

En morgen moet er toch in m'n bultje geprikt worden... Heb er niet zo'n zin in, maar ja. Kheb de hele week braaf m'n witte dingetjes gegeten, kreeg van Vrouwtje iedere keer een snoep erna. En we hebben ook gebadedeasbadderd. Maar ja, bultje is amper kleiner geworden.

Je snapt, ik heb m'n energie wel nodig morgen, dus ik ga gauw voorsnurken. Fijne dag morgen liefje, zonder al te veel hemeldrupjes.

Kusssssssssssssssssssssss.... Je Sleeping Beauty. xx

3 opmerkingen:

  1. Vervelend bultje .... grrrrr ..... sterkte!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HĂ© jakkes, echt niet leuk van dat bultje...maar wat moet dat moet en hoe eerder je er vanaf bent hoe beter!! Sterkte mopje en vrouwtje ook! Wat lig je er trouwens weer om op te vreten bij...xxx..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oeps heb je een bultje!!!ha ik ook een half jaar geleden (4) allemaal weggesneden!!!maar hoop dat het bij jou niet nodig is...die tante Anita is dat een soort KDV voor honden!!!nou ik hoop dat alles goed is knuffel..Sterre en een fijn w-kent!!

    BeantwoordenVerwijderen