CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 10 oktober 2013

Dag 373 Buufje

 Liefje!

Wat een mooie foto gisteren met je lieve dropneusje! Als je nu eens bedenkt dat ik naast je lig? Ik ben heeeeeeeerlijk warm, echt een lekker kruikje, vraag maar aan Vrouwtje. Hoe gaat het vandaag met je? Beetje opgeknapt?

Vrouwtje heeft me zo vaak ge-Fritst van het weekend dat we je deze foto's niet willen onthouden. Van het weekend komen er weer recente foto's, hoor. Hoe vind je me in het bakkie? Het was een grapje, zei Vrouwtje. Jaja! Ben er meteen uitgejumpd, dat snap je. Red de zee? Red Anne!!

Ik heb een nieuw buufhondje! Ze heet Ella en ik kan dr helemaal nix van maken, van wat ze blaft. Ze komt namelijk uit Kreta. Daar waren de buuf en buur laatst. Ella liep over het strand, helemaal alleen zonder baasje en toen waren buuf en buur flieft. Ze is nog maar een paar maandjes, maar al heul groot! Ze schijnt een herder-lab mix te zijn, maar ja, ik kan dr niet verstaan, dus ik weet niet of het klopt. Vanmorgen hebben we even kennisgemaakt en binnenkort gaan we een keer saampjes wandelen. Nog ff duidelijk maken wie de baas van de buurt is!

Heb je trouwens gezien dat we de Liebster Award gekregen hebben van tante Conny? Leuk he? Gaan we gauw op antwoorden lieve tante Conny en boel dankjewel! Knufffffffffff!

Dag dag lieffie, ik ga lekker snurken. Vrouwtje gaat weer knopen, dus ik heb de hele bank voor mezelf vanaaf. Lekker!!

xx tot morgen, je Anne

4 opmerkingen:

 1. leuke foto's weer!! je wordt al een echt fotomodel!!! enne wat is de Liebster Award??? je zal hem wel verdiend hebben!! en spannend zo'n hond uit Griekenland!!! hoe hebben ze die meegekregen??
  snurk -ze!!! deFreule!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha laat maar eens zien wie de baas is hoor enne misschien worden jullie wel vrienden enne nice pica's
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij sta je op die foto al klaar om te jumpen hihihihihi

  En voor Ella

  Καλώς ήρθατε στην Ολλανδία Ella! Anne σας επιτρέπει να δείτε τα πάντα!!!

  (en nou maar hopen dat ze dit wel begrijpt hihihihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien maar gauw een hondenblafwoordenboek Nederlands-Kretaas kopen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen